Michael Falch

X
Atlas + Voxhall

Michael Falch

Koncert

NB: Bemærk at koncerten er delvist siddende.

Michael Falch giver tre eksklusive koncerter i forbindelse med udgivelsen hans nye album "ELSKER", og én af dem bliver på VoxHall den 4. oktober.

 

Michael Falch
Bare 11 måneder efter udgivelsen af albummet ‘Forår i brystet’ sender Michael Falch den 3. september sin karrieres første fuldblodskærlighedsalbum på gaden med titlen ‘ELSKER’. I kølvandet på udgivelsen giver Michael Falch og hans kompagnon på ‘ELSKER’, producer og tangentvirtuos Adi Zukanovic, tre eksklusive livekoncerter med numrene fra det nye album plus et ekstranummer-sæt med nogle ældre kærlighedssange. Den ene af disse koncerter bliver på VoxHall den 4. oktober.

‘ELSKER’ er en hel sangcyklus om kærlighedens mange facetter, skrevet på inspirationen fra det overraskende kærlighedsforhold til en asiatisk kvinde, som Michael Falch skildrede i erindringsbogen, ‘Over stregen’, der udkom i foråret.

Den snart 65-årige Michael Falch skaber på ‘ELSKER’ i samarbejde med den 30 år yngre Adi Zukanovic, der er mest kendt som producer for fx Bisse og Oh Land, en popsound, der sine steder mere minder om syret synth pop end om den flossede rock, som han skal ud med på næste års udsatte MALURT-reunion-turné. Men de, der følger med i Falchs gøren og laden ved, at de uforudsigelige bevægelser lige netop er trippet for Michael Falch, som de seneste 15 år har oplevet en enestående kreativ og kommerciel opblomstring.

Links
Michael Falchs hjemmeside
Michael Falch på Facebook
Michael Falch på Instagram
Michael Falch på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

X