Musicals i Aarhus

Få stillet dine musikalske lyster, og oplev shows ud over det sædvanlige. På Aarhus’ scener er der spektakulære musicals i alle genrer for børn, unge og voksne i alle aldre. Hvert år kan du finde alt lige fra musikalske nyfortolkninger af ikoniske klassikere fra hele verden til nye, innovative musicals fra institutionerne selv. I Aarhus kan du opleve musicals ved Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Musikhuset, der alle har et bredt spektre af fantastiske musicalforestillinger på programmet. Finder du en musical, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte udbyder og sikre en billet med det samme. Ud over musicals kan du på Kulturportalen få et overblik over koncerter, teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedyshows, familieoplevelser og foredrag.

Musikhuset

(B)romance - en musical

Musical

Ovenpå de store succeser med teaterkoncerter er MusicalDanmark stolte over, at kunne præsentere den nyskrevne danske musicalperle; (B)ROMANCE – En musical.

(B)ROMANCE er en musical om det klassiske trekantsdrama - om kvinden, der kommer imellem to mænd. Denne gang med et twist, som ikke skal røbes her. Musicalen er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling om venskab, kærlighed og ikke mindst - tilgivelse.

Musicalen havde Urpremiere på Sceneriet under Det Ny Teater i efteråret 2017 og fik mange stjerner og flotte anmeldelser, bl.a. fra CPH CULTURE, som skrev, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”.

(B)ROMANCE har 10 professionelle skuespillere og musikere på scenen, bl.a. Selene Munöz (Vild med dans) samt stortalenterne Nikolaj Dencker Schmidt og Rasmus Rothaus Faartoft (Seebach The Musical). Christian Berg er kapelmester og Mads M. Nielsen (Elf The Musical m.fl.) er instruktør. (B)ROMANCE er skrevet i fællesskab af Christian Berg, Mikkel Petterson og Andreas Garfield.

Varighed: 1 time og 25 minutter eksl. pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: MusicalDanmark

Musikhuset

Djævelens Lærling

Børn

Glæd Jer til en musicaloplevelse i særklasse, når Kenneth Bøgh Andersens prisbelønnede bog Djævelens Lærling gæster Musikhuset Aarhus for første gang på scenen. Følg drengen Filip, der bliver fanget i en kamp på liv og død mellem det gode og det onde. Bliv draget ind i et eventyrligt univers, hvor velklingende musik, humor og fantastisk scenekunst går op i en højere enhed.

Varighed: 2 timer og 30 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Heltemus Production ApS

Obs! Dette arrangement er organiseret af en ekstern arrangør, som har lejet sig ind i Musikhuset.

Musikhuset

Elvis the Musical

Show

Kæmpesucces i 2017 i Danmark – kommer nu tilbage i 2019.

”The King of Rock’n’Roll” lever videre I “Elvis – The Musical”. Denne energi-fyldte musical-iscenesættelse byder på et utal af de største hits så som ”Love me Tender”, ”Jailhouse Rock” og ”Heartbreak Hotel”. Smuk koreografi, flotte kulisser og fantastiske virkelighedstro kostumer fører os, sammen med originale videoklip og fotos, gennem de mest betydningsfulde perioder af Elvis’ liv.

Elvis Presley bliver legemliggjort af ireren Grahame Patrick, der ikke kun udadtil har en forbavsende sammenlignelighed med sit forbillede, men som også med sin forbløffende evne til forvandling formår at gengive såvel den unge som den ældre Elvis. Også hans stemme lyder så ægte, at det næsten ikke er til at forstå, det ikke er den rigtige Elvis, der står foran sig.

Varighed: 2 timer og 20 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: PH Entertainment

Obs! Dette arrangement er organiseret af en ekstern arrangør, som har lejet sig ind i Musikhuset.

Musikhuset

Flashdance The musical - Gallapremiere

Teater

Genoplev den ikoniske kærlighedsfilm Flashdance, der i 2019 rammer Musikhuset Aarhus i en ny, stor dansk musicalversion med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne.

Kom med til Afterparty

JA TAK – Jeg vil gerne købe billetter (koster ikke ekstra) til jeres specielle V.I.P forestillinger med underholdning før – og afterparty m. LIVE band – efter showet*

KØB BILLET MED AFTERPARTY

Jeg vil gerne købe billet uden afterparty

Musikhuset

Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN

Børn

Fredericia Teaters produktion af den den liansvingende Disney-klassiker indtager Musikhusets Store sal i 2019.

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="6" quote="Et brøl af en Tarzan-musical: Fredericia Teater svingede sig igen op i stjernerne" quoteSource="Aarhus Stiftstidende" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="6" quote="Jeg vil se Tarzan igen!" quoteSource="Fredericia Avisen" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="6" quote="" Tarzan" på Fredericia Teater har hele pakken." quoteSource="Jyllands-Posten" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="5" quote="" quoteSource="Berlingske" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="5" quote="" quoteSource="Politiken" />

Oplev Tarzan som musical i Aarhus

Efter kæmpesuccesen Seebach er Fredericia Teater igen klar til at rykke en stor musicalproduktion ind I Musikhusets Store sal.

Denne gang er det Disneys Tarzan, der står for skud og forvandler Musikhusets største sal til en jungle og danner rammen om en kærlighedshistorie om to verdener, der kolliderer.

Baseret på tegnefilmen om Tarzan

Med musik og tekst af den Oscar-belønnede og syvdobbelte Grammy-modtager Phil Collins præsenterer Fredericia Teater en storslået udgave af Disneys Musical TARZAN.

Musicalen er baseret på Chris Buck og Kevin Limas tegnefilmsfortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiker om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov.

 • Instruktør og co-koreograf: Lynne Kurdziel Formato
 • Co-koreograf & aerial director: Christel Stjernebjerg
 • Head of aerial design: Troels Frydensberg

Teaterchef fra Fredericia Teater, Søren Møller fortæller om forestillingen:

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://youtu.be/Jva0DeFIVxA" shortcutId="video1" />

Maria Skuladottir, der spiller Kala, synger Du er mit hjerteslag:

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://youtu.be/Mr920kDv5Cs" shortcutId="video2" />

 

Billetter til musicalen kan købes her på siden.

Spis speciel Tarzan-menu i restauranten

Restauranten johan.r, der er beliggende i Musikhusets foyer, disker op med en helt særlig Tarzan-menu til lejligheden.

Den lækre, unikke menu består af:

 • Tarzans favorit forret
  • Gravad laks med fennikel - Pære samt hjertesalat
 • Jungle hovedret
  • Rosastegt kalv - Kartoffel - Variation af løg samt sauce Bearnaise
 • Janes yndlingsdessert
  • Vaniljepocheret pære fyldt med chokoladecreme, hvid chokoladecremeanglaise samt røget tuiles

Læs mere om Tarzan menuen og book bord her.

 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Musikhuset

Den Skaldede Frisør - The Musical

Musical

Den skønneste musical siden Den Eneste Ene

Thomas Helmig og Susanne Bier skal sammen forvandle filmen Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny, stor musicalkomedie, der kommer til Musikhuset. Thomas Helmig skrev titelmelodien til Susanne Biers gennembrudsfilm, Den Eneste Ene, og de glæder sig begge til at præsentere deres første musical sammen.