Opgang2

X
Aarhus Teater

Opgang2

Teater

For sjette gang præsenterer Opgang2 Turnéteater i samarbejde med Aarhus Teater ny dansk dramatik for unge og voksne.

Tidligere forestillinger fra Opgang2 Turnéteater har talt venskabsfortællingen ”4 EVER” (Reumertvinder, Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2014), skilsmisse- og immigrations-dramaet ”SUNNY SIDE” (Informations B&U top-10 i 2016) og 2017s anmelderroste ”HABIBI”, der ramte lige ned i debatten om danskhed, radikalisering og identitet.

Opgang2 Turnéteater har 15 års erfaring med at begejstre og udfordre et ungt og teateruvant publikum. Under ledelse af Reumertvinder Pia Marcussen, som i 2017 også blev hædret af Danske Dramatikere med prisen Årets Børne- og Ungdomsmanuskript for ”HABIBI”, er der garanti for højaktuelle og debatskabende teateroplevelser med bid, musik og humor.

Forestillingen er endnu kun på tegnebrættet. Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du opdateret.

”Opgang2 har en skøn evne til at sætte sig ind i, hvordan det er at være teenager. Ikke hvordan forældre tror, at teenagere har det, men hvordan teenagerne selv oplever, at det er at være klemt mellem forventninger og drømme.” — Anne Middelboe Christensen, Information, 2016

”Det er ungdomsteater, når det er bedst.” — Martin Ingemann, Fyens.dk, 2017

X