Queen Machine

X
Musikhuset

Queen Machine

Koncert

Oplev en forrygende sommerkoncert i Musikhusparken med Europas bedste Queen hyldestband.

I 10 år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Nu kan du for første gang opleve dem til en udendørs sommerkoncert, når de spiller alle de store hits på Amfiscenen i Musikhusparken.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury. Glæd dig, det bliver vildt, det bliver svedigt, og det bliver uden tvivl en mindeværdig oplevelse af de helt store. 

X