Sally

X
Musikhuset

Sally

Koncert

Koncerten med Sally 29. marts er desværre aflyst - Vi arbejder sammen med Sally på at finde en ny dato i efteråret.

___

SALLY er et dansksproget indiepop-band med base i Aarhus.

Vrede, sorg, præstationsangst, mindreværdskomplekser, indestængt aggression og en enormt sensitiv følsomhed, er nogle af de følelser, der gennemsyrer SALLYs univers. Følelser, som er universale, og som vi forsøger at udtrykke, så lytteren føler sig set og hørt gennem musikken. Det er vores indtryk, at vi lever i et samfund, hvor det i højere grad handler om at være noget før man er nogen. Der mangler plads til det uperfekte, der findes i alle mennesker. Den plads vil vi gerne skabe.

Musikken finder sin spirende grobund gennem forsangerinde, Sallys, tekster og melodier. Hun oplevede i en ung alder, hvordan det er at miste en person helt tæt på. Ungdommens følelse af udødelighed blev revet væk, og erstattet af en meget klar bevidsthed om livets foranderlighed og nuancer. En opmærksomhed hun forsøger at udnytte til fulde gennem en opsøgende og nysgerrig tilgang til verden omkring sig og de spor, den sætter sig i hendes indre liv. Derigennem finder hun sin inspiration. I samspillet mellem Sallys bløde og sensible kvindevokal og musikkens rå og kompromisløse lydbillede, skaber bandet en kontrastfyldt stemning, der giver musikken kant og nerve.

SALLY offentliggjorde i efteråret 2019 deres første livesession af nummeret “Radbrækket”. Med opbakning og støtte fra både KODA og Musikpuljen Aarhus, går de i foråret 2020 i studiet hos AabyRoad Studios og arbejder på deres debut-EP. 

Varighed: 1 time & 30 minutter

Arrangør: Musikhuset

X