Scarlet Pleasure

X
Musikhuset

Scarlet Pleasure

Koncert

Hidtil største koncert i SCC i Aarhus

Med udsigt til en udsolgt efterårstour, kan Scarlet Pleasure nu løfte sløret for bandets til dato 2 største koncerter, når Forum Black Box i København og Scandinavian Congress Center i Aarhus, gæstes den 23. og 24. marts 2018.

De to koncerter markerer endnu en milepæl for den storhittende trio, der med sange som ’HEAT’, ’Windy’, ’Under The Palm Trees’ og det anmelderroste debutalbum, ’Youth Is Wasted On The Young’, er blevet båret op på landets største scener af deres dedikerede danske publikum.

Sidste år ramte Scarlet Pleasure bl.a. festivallerne Tinderbox, Northside og ikke mindst Orange Scene på Roskilde Festival, mens sommerens Grøn Koncert 2017 blev åbnet af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone.

Scarlet Pleasure udgiver hit på hit

Scarlet Pleasure indtog foråret med Platin-singlen, ’Deja Vu’, som toppede den danske Airplay Chart i fire uger. I juni måned fulgte ’Limbo’, som i løbet af ganske få uger blev certificeret Guld, mens EP’en af samme navn, nu har ligget Top 5 på hitlisten i imponerende 13 uger.

Bandet, som netop har modtaget  The Voice Prisen 2017, tager deres stribe af hitsingler med på landevejen i efteråret – og har du ikke fået billet til den udsolgte tour, så kan du glæde dig til at billetsalget til Forum Black Box og Scandinavian Congress Center starter fredag d. 15 september 2017.

Arrangør: Musikhuset Aarhus og Train

Køb dine billetter Scarlet Pleasures koncert her til højre på siden.

X