Shows i Aarhus

Kom til de mest formidable og spektakulære shows i Aarhus. Hver uge kan du finde noget for både voksne og børn i alle aldre i blandt andet Musikhuset, Aarhus Teater, Bora Bora og Tivoli Friheden. Oplev alt lige fra danskproducerede shows til store, internationale produktioner. Kom til et show inden for dans, comedy, sang eller noget helt tredje. Underholdning er der i hvert fald nok af i Aarhus. Alle genre er repræsenterede, så der er noget for enhver smag. Finder du et show, der vækker din interesse, kan du markere dent som favorit og nemt finde det igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte koncertudbyder for at sikre en billet med det samme. Ud over koncerter kan du på Kulturportalen få et overblik over teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedyshows og familieoplevelser.

Musikhuset

Kinesisk Nytår 2020

Dans

Shenzhen dansekompagni

En smuk buket sammensat af både klassiske og moderne elementer. Yndefulde danseoptrin og magtfulde krigerdanse skifter med nyfortolket kampsport og dramatisk ballet. Her finder vi ægte kinesisk musik og magi, en oplevelse for alle aldre.

Blandt de nyskabende elementer er en kombination af vestlig ballet og kinesisk akrobatik. Her danser en ballerina på skuldrene af en mandlig danser. I kombinationen oplever vi ballettens elegance forenet med spændingen ved den udfordrende scene. ”Ballet på skulderen” er opfundet i Kina.

Terrakottakrigerne af ler i Xi’an er verdensberømte. Men her møder vi dem spillevende. Det er et eksempel på dansekompagniets kreative brug af traditionel dans. Musikken er rytmisk trommemusik, velegnet til at skabe den krigeriske stemning.

Kina har 56 minoriteter, og Daifolket i Sydkina er en af dem. Den smukke dans ”Dais datter” er inspireret af den omgivende natur, hvor vi oplever vandet visualiseret både som en rislende bæk og en brusende flod. Alt sammen symbol på Daofolket selv.

Dansekompagniet har 20 medlemmer med flere højtberømmede kunstnere iblandt. Vi møder kinesisk professionalisme i top, så der er overskud til at lade det svære virke legende let.

Velkommen til en aften fyldt med poesi og skønhed, grænseoverskridende teknik og ja, lidt vildskab.

Varighed: 1 time og 10 minutter, uden pause

Arrangør: Aarhus Kommune & Foreningen Danmark-Kina

Musikhuset

The Bootleg Beatles & Pepperland Sinfonia

Show

Festlig nytårskoncert med The Bootleg Beatles og The Pepperland Sinfonia.

Uanset hvor i verden The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling - de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Og ikke nok med det! Vi skal opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner – og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd. Pepperland Sinfonia bakker bandet op, og rejsen gennem The Beatles’ sangkatalog bliver enestående. Nytårskoncerterne markerer desuden 50-årsdagen for albummet Abbey Road. Dette fejres med et specielt hyldest sæt til det legendariske album.

Hyldestkoncert i særklasse i Musikhuset

"Showkoncert i jubelklassen" skrev Jyllands-Posten. For når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os.

“Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!” (Poul Blak, Jyllands-Posten)

“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke” (Ove Nørhave, Nordjyske)

Get Back, Penny Lane, All You Need Is Love, Yellow Submarine, When I’m Sixty-four, Strawberry Fields Forever, Hey Jude og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard.

Medbring godt humør – og du vil få en uforglemmelig aften.

Konferencier: Hans Otto Bisgaard

Varighed: 2 timer og 40 minutter ink. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Tivoli Friheden

LAND - Det fuldendte

Show

Kristian Lilholt præsenterer sit færdige, fuldendte LAND projekt i Hermans. Koncerten er den officielle 'verdenspremiere' på det færdige projekt.

Vi vil opleve alle årets 12 måneder samt en tur ind i 'Byens Rum' som sange, spillet live i sync til filmene på storskærm - og nogle af de originale malerier vil samtidig være udstillet i forbindelse med koncerten. 

Kristian Lilholt medbringer sit yderst kompetente band, der foruden ham selv (piano, keyboards, guitar, vokal) består sf søsteren Tine Lilholt (fløjte, harpe mm), Ida Friis Virenfeldt (vokal, guitar), Kajsa Vala (guitar, mandolin, vokal), Cecillie Hyldgård (cello), Jakob Storm Mahler (trommer), Frede Panduro (guitarer) & Lasse Jørgensen (bas, slagtøj).

 

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og udover de 13 LAND sange og film suppleres koncerten med materiale fra hans righoldige bagkatalog af instrumental musik og sange på dansk, engelsk og tysk!!! 

Og det er jo heller ingen hemmelighed, at Kristian har lavet musikken til flere af broderen Lars Lilholts største hits.

Musikhuset

Thriller Live

Show

Forrygende flot show hylder poppens ukronede konge.

Direkte fra Londons West End, hvor den kører på ellevte år, kommer nu Thriller Live. Hyldestkoncerten, der ser tilbage på en af verdens allerstørste entertainere, Michael Jacksons spektakulære karriere.

Thriller Live er set af mere end fire millioner mennesker i over 30 lande og fortsætter med at begejstre verden rundt.

Her kan du få en lille smagsprøve på, hvad der venter:

Koncerten tager dig med på en visuel og magisk rejse gennem Jacksons 45 år lange musikhistorie. Du vil opleve mere end to timers nonstophits fra pop til rock, fra soul til disko, flankeret af de legendariske dansebevægelser.

Du kan se frem til alle dine yndlingssange leveret af et usædvanligt talentfuldt cast, herunder I Want You BackABCCan You Feel ItOff the WallThe Way You Make Me FeelSmooth CriminalBeat ItBillie JeanDirty DianaBadRock With YouThey Don’t Care About Us og mange flere.

Medvirkende: 
- Shaquille Maurice Hemmans
- Kieran Alleyne
- Joy James
- Jason Brock
- Ceanté Harris
- Britt Quentin
- Adriana Louise

Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Tivoli Friheden

Midt om Natten

Show

Musicalsucces vender tilbage i ny version

Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 for fulde huse og blev set af flere end 150.000 begejstrede publikummer i hele landet. Nu vender hit-musicalen tilbage.

Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen. Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med  træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.  

Cast
Gustav Wolter (Benny), Troels Malling (Arnold), Allan Mortensen (Tusindfryd) og Jimmy J
ørgensen (i dobbeltrolle som Charles/ og Rockerleder) m.fl.

Midt om natten er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Billetsalg: Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

  

Musikhuset

Firmafesten

Show

Mikkel Schrøder udleverer dine kolleger i nyt musikalsk og hylende morsomt show

Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!

I one man / two band comedy showet skal Mikkel optræde til en firmafest og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende inden årets begivenhed, og forventningerne er tårnhøje.

Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til…!

Mikkel havner i den ene uventede og akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste og saftigste hemmeligheder.

FIRMAFESTEN er en stærkt underholdende karikaturtegning af alle dem, vi (tror), vi kender,
fra vores hverdag og arbejdsplads. I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem.

Mikkel Schrøders nye musikalske comedy show FIRMAFESTEN, er opfølgeren til hans seneste show Klassebilledet, der i 2018 begejstrede både publikum og anmeldere.

Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem!

Varighed: Ca. 2 timer Inkl. pause. Bemærk, sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Webber Gala

Show

Et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

En række internationalt anderkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.

The Andrew Lloyd Webber Galla samler alle disse følelser i ét show. Webbers brilliante musik fortolkes live af stort og imponerende orkester.

Publikum tages på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

Varighed: 2 timer og 20 minutter

Arrangør: PS Production ApS 

Musikhuset

GAFFA-Prisen

Show

Melvin Kakooza er vært, når GAFFA-Prisen fejrer 10 års jubilæum i Musikhuset.

Oplev dette lineup på scenen, når GAFFA uddeler årets musikkpriser i Musikhusets Store sal:

Dizzy Mizz Lizzy

When Saints Go Machine

Vola

Rebecca Lou

Der er dømt underholdningsgaranti, når GAFFA-Prisen afholdes den 26. februar 2020.

Aftenens vært: Melvin Kakooza

"Det er virkelig en kæmpe ære, at jeg er blevet spurgt om værtsrollen til GAFFA-Prisen 2020. Jeg glæder mig til at være tovholder for den kæmpefest, som GAFFA-Prisen er. Og så er det endda på min egen hjemmebane i Aarhus, så det bliver ikke meget bedre.

Jeg har selv spillet musik i mange år, så da jeg fik muligheden for at blive vært på et show, hvor musikken er så meget i fokus, så kunne jeg simpelthen ikke sige nej."

Kakooza flankeres af manden med Danmarks bedste radiostemme, nemlig Carsten Holm, der vanen tro stiller de skarpe spørgsmål til artisterne fra bagscenen.

GAFFA-Prisen har 10-års jubilæum i 2020, og derfor er det nærliggende, at prisuddelingen for første gang nogensinde afholdes i Aarhus. Byen, der både er oprindelsessted og hjemby for Skandinaviens største musikmagasin.

Musikhusets Store Sal skal danne rammen om GAFFA-Prisen, der i allerhøjeste grad er et show, hvor musik og ikke mindst livemusik er i fokus.

Lineup offentliggøres løbende

De første navne til plakaten tæller danske rocklegender, spirende punkstjerneskud og alternativ metal.

Det er normalt ikke genrer, der repræsenteres synderligt i dansk award show-sammenhæng, og om de første bookinger til showet siger chefredaktør og booker Sidsel Thomassen:

"Der er ikke nogen grund til at gøre det samme, som alle de andre gør, og booke de samme navne, som alle de andre booker til danske award shows.

Vi er et musikmagasin, der hylder diversiteten i det danske og udenlandske musiklandskab, og det skal vores show naturligvis også afspejle. Dagens tre navne er ekstremt dygtige inden for hver deres felt af rockmusikken, som har det forholdsvis svært i disse streamingtider.

Det ændrer dog ikke på, at rockmusik er noget af det allerfedeste at opleve live, så naturligvis skal der være rock på plakaten til GAFFA-Prisen 2020."

Den kommende tid vil der komme flere navne på den alsidige plakat, der indtil videre tæller:

DIZZY MIZZ LIZZY
WHEN SAINTS GO MACHINE
VOLA
REBECCA LOU

Når publikum ikke er bliver blæst bagover af livemusikken, skal der naturligvis uddeles en lang række priser til de artister, der har klaret sig godt i 2019.

Årets afstemning

Mange prismodtagere har gennem årene udtalt, at netop GAFFA-Prisen er specielt ærefuld at have stående på kaminhylden, fordi det er dem, der lytter til musikken, der bestemmer.

GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af læserne:

  • Jer, der læser GAFFA
  • Jer, der lytter til musik hver eneste dag
  • Jer, hvis mening reelt set er den eneste, der betyder noget

Stem her: https://gaffa.dk/prisen/afstemningen

Husk, at gøre din indflydelse gældende!

Afstemningen løber fra mandag den 6. januar til 31. januar.

Praktisk info

  • Rød løber: 18.00
  • Showstart: 20.00

GAFFA-Prisen 2020 afholdes i samarbejde med Musikhuset Aarhus.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Musikhuset

MAGT - Det Store Fede Gennembrud

Show

Mød de seks unge mænd i satiregruppen MAGT, som i årevis har drømt om det helt store gennembrud. I forlængelse af deres sidste show, hvor et par halvlunkne anmeldelser ledte til bristede drømme og efterlod gruppen på randen af sammenbrud, står de ved en skillevej: ”Go big, or go home.”

Nu er de så endelig klar med det ultimative show, og der er i den grad skruet op for kreativiteten i jagten på de berømte 15 minutes of fame. Glæd dig til en underholdende aften gennemsyret af politisk satire, skæve indfald og stor musikalitet!

P.S. ”Køb nu bare den skide forestilling, det bliver pisse sjovt! Medmindre ingen køber, så bliver det ikke sjovt, for nogen!”

 

Medvirkende: Steffen Jespersen, Mads Andersen, Morten Munk, Christoffer Christensen, Thomas Neergaard & Jonas Stimose

 

Varrighed: 2 timer og 10 minutter inkl. pause. Bemærk at tidsspuntet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

 

 

Musikhuset

The Greatest Love of All - A tribute to Whitney Houston

Show

Hyldest til Whitney Houston med Belinda Davis.

Uden tilknytning til Whitney Houston Estate.

Whitney Houston’s musikalske eftermæle bliver bragt til live i dette anmelderroste hyldestshow, der er beskrevet som ufatteligt rammende”.

Forbered dig på at blive mundlam over Belinda Davids betagende stemme. Hun har toppet hitlisterne i hjemlandet Sydafrika og har optrådt sammen med kunstnere som Keri Hilson, Keyshia Cole og Monica og desuden været på Fox TV’s Showtime at the Apollo og BBC1 TV’s Even Better Than the Real Thing.

Akkompagneret af live band, korsang og dansere kombineret med sublime  lyd-, lyseffekter bliver det en smukt arrangeret hyldest til en af verdens mest elskede sangere.

Den to timer lange produktion er fyldt med glæde og nostalgi. Den tager dig med på en hjertevarm rejse gennem Houstons største hits blandt andet I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, How Will I Know, One Moment in Time, I Have Nothing, Run to You, Didn’t We Almost Have It All, Greatest Love of All, I’m Every Woman, Queen of the Night, Exhale (Shoop Shoop), Million Dollar Bill.

The Greatest Love of All har allerede imponeret publikum rundt om i Storbrittanien, Europa, Mellemøsten, Asien, Sydafrika, Australien og New Zealand og får flotte anmeldelser i hele verden.

Gå ikke glip af denne helt særlige koncertoplevelse.

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Den Korte Radioavis: Sommeren på Birgitø

Show

Sommeren på Birgitø.

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun vil dele anmeldervandene igen.

Sidst mændene bag Radio24syvs satiresucces, Den Korte Radioavis gik til teatret med forestillingen Det Skide Show, delte det anmelderstanden. Ekstrabladets Henrik Queitsch kaldte forestillingen for ”en selvfed teaterfuser”, mens Weekendavisens Synne Rifbjerg slet og ret kaldte forestillingen ”genial”.

Når duoen igen går på de skrå brædder i foråret 2020 med forestillingen Sommeren på Birgitø, er det med forhåbningen om igen at lave en forestilling, der deler vandene.

Men vi vil dele vandene mere ligesom DF deler en radiokanal - nemlig 70/30. 30% må godt synes, det er noget lort, men vi håber da, at 70% kommer til at være begejstrede siger Rasmus Bruun.

Med Sommeren på Birgitø vil vi gerne prøve at udforske det mere traditionelle kammerspil. Selvfølgelig et sjovt kammerspil, der udspiller sig på Kirsten Birgits private ø Birgitø med karaktererne fra radioprogrammet i hovedrollerne tilføjer Frederik Cilius og henviser til den aldrende stjernejournalist Kirsten Birgit og den unge redaktør, Rasmus Bruun.

Så må vi se om der overhovedet kan komme noget drama ud af et ca. 2 timer langt møde mellem en gammel diva og en ung journalist”, afslutter Frederik Cilius.

Faste lyttere af radioprogrammet vil kende Birgitø som en ø Kirsten Birgits far hestehandler Jens Birgit vandt i et spil mousel i begyndelsen af 1950’erne, og hvor der ligger ting og sager begravet. Men de to bagmænd understreger, at det ikke er en forudsætning at kende indgående til radioprogrammet for at kunne nyde forestillingen.

Vi ses på Birgitø - færgen stævner ud fra Bremen Teater og sejler forbi Musikhuset d. 28. marts 2020 kl 20:00 i stiv kuling og skumsprøjt.

Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun.

Manuskript og idé: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Karen Lundsby Andersen

Instruktion: Karen Lundsby Andersen

Varighed: ca. 2 timer inklusiv pause.

Arrangør: Musikhuset

Tivoli Friheden

Heino i hegnet

Show

Heino i Hegnet går i al sin enkelthed ud på, at Heino drikker sig fuldere og fuldere gennem showet, og publikum skal drikke sig fulde sammen med ham.

Der vil være et regelsæt for, hvornår Heino skal drikke, og hvornår publikum skal drikke.
– f.eks. skal ALLE drikke når der bliver spillet “BONSOIR MADAME” (Og den bliver spillet.. mere end 1 gang).

Hvis du gerne vil se gennemført og raffineret stand-up, så find et andet show. Vil du grine, drikke og synge fællessange – så skal du skynde dig at købe en billet.

Heino i Hegnet har nu spillet 11 gange, og været udsolgt 11 gange.

Vi kan og vil ikke garantere, hvad der kommer til at ske i showet – men vi kan garantere, at du gerne vil opleve denne aften.

Reaktioner efter Heino i Hegnet på Bremen, April 2018:

Vi elsker dig Heino!! Tak for den sjoveste, underligste og mest forvirrede fest/show nogensinde! – Mette.

Mange tak for en af de mest underholdende og underlige aftner nogensinde. Der var ikke et øje tørt under Krumme-sangen. Når vennerne spørger hvad showet gik ud på, er det ret svært at give et retvisende svar. Man var nødt til at være der for at fatte det, men os der var der, glemmer det helt sikkert aldrig. 6 stjerner herfra. – Sune.

Det var en mega konge aften. Længe siden jeg har grint såå meget over en mand stå og knække sig. – Simone.

Har aldrig hørt så mange dåser blive åbnet på så kort tid (som man siger). – Britt.

Tak for en vanvittig aften! Både show og efterfest.
Det var lidt som fællessang på Bakken - på Coke. – Sisse.

Aldrig har jeg grint så meget. Vi er 2 piger der stadig er ret høje på oplevelsen.  – m_e_w_p / Instagram.

Musikhuset

Lisa Nilsson – ’Kvinnan Som Är Jag’

Show

Elsket svensk sangerinde mikser musik, dans, storytelling og humor i Musikhuset.

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons mange danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Musikhusets Store sal.

Lisa Nilssons personlige historie

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen Kvinnan som är jag, som er en forestilling instrueret af Anna Ståhl, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Hør Lisa Nilsson fortælle om sit nye show:

Kæmpe succes i nabolandet

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Danmarks fire største byers koncertsale. Den ene er Musikhusets Store sal.

Populær i Danmark

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album Himlen Runt Hörnet. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film En kort, en lang. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm Gud Taler Ud.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lisa Nilsson i sin første egen forestilling, hvor hun blander sine mange kunstneriske talenter.

Varighed: 1 time og 45 min. Uden pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus   

Musikhuset

Hotel from Cirque Éloize

Show

Forrygende canadisk nycirkus gæster Musikhusets Store Sal

Vær beredt på eksplosiv dans, akrobatik og teater, når det canadiske nycirkus, Cirque Éloize, gæster Musikhuset med deres nye show HOTEL.

Cirque Éloize omdanner Musikhusets Store sal til et tidsløst art deco hotel fyldt med historier. Showet HOTEL byder på en skøn blanding af dans, akrobatik og teater inspireret af hotellets mylder af mennesker, hvor fremmede møder hinanden og deres liv flettes sammen for et øjeblik.

Cirque Éloize har tidligere begejstret publikum i Musikuset med forestillingerne Saloon og Cirkopolis.

Denne gang er de fantastiske canadierne klar med showet HOTEL. Træd ind i lobbyen og bliv begejstret over de dygtige artister, og de rejsendes snørklede historier, der fletter sig sammen til nycirkus i verdenklasse.

Arrangør: Musikhuset Aarhus  

Musikhuset

The Ole Glow Show

Show

Mød en helt ny side af hele Danmarks livsglade, charmerende og motiverende Ole Henriksen til inspirerende foredrag i Musikhuset.

Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?

Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, som omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag - både privat og på jobbet - og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show. Glæd dig!

Obs! Dette arrangement er organiseret af en ekstern arrangør, der har lejet sig ind i Musikhuset.

Arrangør: Tajmer Booking og Management

Tivoli Friheden

Carpenters - Close to you

Show

Det er med stor glæde, at MusicalDanmark kan præsentere musikforestillingen Close To You i Hermans den 23. oktober. Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i starten af 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor stemme.

Alt dette krydret med 20 af Carpenters største hits; bl.a. Top Of The World, There’s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

I rollerne som Karen og Richard ses de to musicalstjerner, Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen. Linda har medvirket i adskillige musicals, bl.a. senest i musicalen Tarzan og skal i foråret 2020 have én af hovedrollerne i Det Ny Teaters store opsætning af musicalen Dance of the Vampires. Lars har ligeledes medvirket i hovedroller i adskillige musicals gennem årene, bl.a. Les Miserables og Mamma Mia!

Close To You bliver iscenesat af Anders Bircow og produceres af Landsteatret fra København.