SKAM 3

X
Musikhuset

SKAM 3

Teater

SKAM vender tilbage til Musikhuset & Aarhus!

Kæmpesuccesen SKAM indtager igen Musikhuset Aarhus som forrygende teater sat op af Aveny-T - denne gang med sæson 3, der tager historien op, hvor den slap i sæson 2.

ALT ER LOVE

Den første kærlighed er svær nok i sig selv. For Isaak vender mødet med den selvsikre Even og den første store kærlighed op og ned på hans liv. SKAM 3 er historien om Isak. Om Isak og Even. Om at finde kærligheden og at forstå sine følelser for et andet menneske – uanset køn. At kærligheden er størst af alt og kender ingen grænser.

SKAM 3 er en af de stærkeste og mest troværdige historier om unge der findes. Oplev den live som teater med Aveny-T og et forrygende hold af nye debuterende kræfter med Lue Dittmann Støvelbæk i rollen som Isak, og Nikolaj Groth som Even. SKAM 3 iscenesættes af reumertvinderen Anders Lundorph.

OBS: SKAM 3 kan sagtens opleves, uden at du har set sæson 1 eller 2.

Den Norske TV-serie der tog os med storm

Avenue T står bag forestillingerne i SKAM-serien, som har fået både anmelder- og publikumsroser for både iscenesættelsen, de unge skuespillere og evnen til at gøre teater relevant for både unge og deres forældre. Forestillingen er baseret på tredje sæson af serien SKAM, produceret af NRK.
Ungdomssensationen Skam har som tv-serie sat sit markante præg på nutidens ungdom i Norden og har indtaget verden, hvor den norske version har været en gigant succes særligt i Skandinavien og Nordeuropa. Særligt Danmark har taget god imod den moderne coming of age-fortælling om en række gymnasieelever i Norge. Mange lande har fået nationale remakes af de første sæsoner, bl.a. USA, Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland.

Skam som teater

Avent T fik som de første lov til at sætte SKAM op som teater. Den første sæson høstede anmelderroser og publikumshyldest, da de spillede i efteråret 2017 i København. Aveny T tog i efteråret 2018 og januar 2019 SKAM med over Storebælt og spillede forestillingerne i Musikhuset Aarhus. På scenen var et flot cast af helt unge skuespillere, som gav sceneversionen af tv-serien et stærkt udtryk.

I november kunne du opleve den tredje etape i fortællingen om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas, Isak, Even og alle de andre i Musikhuset Aarhus.

Opsat af teateret Aveny-T

Produktion

  • Af: Julie Andem
  • Instruktør: Anders Lundorph
  • Scenograf: Jon Stephensen
  • Bearbejdet til teater: Line Mørkeby

Indtil nu er det offentliggjort at de medvirkende er Lue Dittmann Støvelbæk, Nikolai Groth, Andreas Dittmer, Nanna Finding Koppel m.fl. Resten af castet offentliggøres løbende. 

SKAM 3 er baseret på NRK-Serien SKAM produceret af NRK i perioden 2015-2017.

Find billetter til teaterforestillingen her på siden.

Der er skoleforestillinger den 13. og 14. november. Bestil biletter via ULF i Aarhus.

Se alle teaterforestillinger i Musikhuset Aarhus.

X