Specialklassen

X
Musikhuset

Specialklassen

Comedy

Oplev impro comedy af højeste klasse i Musikhuset, når Specialklassen præsenterer deres nye show Rider på bølgen.

Ingen har som Specialklassen formået at få impro comedy på danmarkskortet. Gang på gang er der udsolgt til deres forrygende og populære shows, og der er helt sikkert lagt op til endnu en sjov aften, når de tre erfarne skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard går på scenen i Musikhusets Rytmisk sal med deres nye show Rider på bølgen.

Showet kan trække mange referencer til alle de bølger vi som samfund har været igennem i den seneste tid, men mest af alt er Rider på bølgen et statement om, at Specialklassens shows og humor stadigvæk vokser i folks bevidsthed rundt om i landet.

Unik underholdning

Showet er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende, og trioen sætter barren højt, når de leverer improviseret satire, sketches, sange og punchlines ud fra publikums ideer og bud undervejs.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende,” udtaler trioen.

Masser af grin og løjer

Som publikum er du i gode hænder, når de tre erfarne herrer indtager scenen i Musikhusets Rytmisk sal. Siden 2008 har Specialklassen improviseret sig  igennem scener, sketches, og sange i samspil med publikum - og til stor begejstring hos anmelderne, der blandt andet har skrevet følgende om Specialklassen.

Om du er ung eller i den mere modne ende af skalaen, vil du være målgruppen for Specialklassens tilgang til comedy. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet Hatten Rundt, og de yngre vil referere til den amerikanske kæmpe succes Whose line is it anyway, der er det program Specialklassen stilmæssigt har ladet sig inspirere mest af, og alligevel gjort til deres eget.

Glæd dig til en unik, overraskende og imponerende aften i Specialklassen. Det er Impro comedy, når det er allerbedst. 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

X