SPOT METAL

X
Train

SPOT METAL

Koncert
OBS! SPOT Metal med er udskudt til D. 5. september 2021.

 

Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.

 

 

Det er dog muligt at refundere billetten inden d. 12. juni kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.

 

 

SPOT-Festival sætter spot på metal-musikken!

En særskilt dag under festivalen er reserveret på Trains scene til metalmusikken.

 

Denne aften er viet til de tunge toner når SPOT-Festival i samarbejde med Music Export Denmark, Mono Goes Metal, Metal Royale og spillestedet Train åbner for den talentfulde og spirende danske metalscene.

Ambitionen er at sætte spot på et nøje udvalg af de spirende musikalske talenter, der p.t. er med til og kommer til at tegne den danske metalscene.

 

➤ OBS! Entré: 6,66 DKK + gebyr.

➤ DJ LEIFUR spiller før, mellem og bagefter de forskellige acts.

LINEUP:

ALKYMIST

ALKYMISTS musik viser tilbage til både klassisk musik og 70’ernes progressive rock blandet med skæve soniske landskaber og tonstunge doom-riffs.

APHYXION

Det unge band har bevæget sig over mod metal-coregenren, men stadigvæk med dødsmetalens hårdtslående punch.

CABAL

CABAL er det brutale metalband, der får nakkemusklerne til at krampe. Inspiration fra såvel black og dødsmetal som djent og hardcore.

IVY CROWN

IVY CROWN er en melodisk metalcore-kvartet. Med en ekstraordinær vokal, stramme kompositioner og en tung lyd er alle del af formlen for deres særlige musikalske udtryk.

LIVLØS

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal, der fusionerer melankoli med intensiteten og brutaliteten fra den amerikanske dødsmetal.

VOLA

Det københavnske metalband har en ukonventionel lyd, der kredser om alt fra progressiv rock og metal til kantet, melodisk pop, electronica og industrial.

X