Teater i Aarhus

I Aarhus findes der mange store og små teaterscener med det tilfælles, at de altid leverer store teateroplevelser. Vi har samlet dem alle sammen, så du let kan finde teaterstykket næste gang du har brug for en anderledes, nærværende oplevelse helt tæt på med en optræden på teaterscenen. Herunder kan du se, hvilke teaterstykker du kan opleve inden for den nærmeste fremtid, samt hvilke du kan have i vente. I Aarhus kan du nærmest gå fra det ene teaterstykke til det næste med både Teateret Svalegangen, Aarhus Teater, Musikhuset, Teatret Gruppe 38 og Bora Bora som garanter for en god oplevelse. Finder du en teateroplevelse, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos det enkelte teater for at sikre en billet med det samme. Ud over teateroplevelser kan du på Kulturportalen få et overblik over koncerter, museums- og kunstudstillinger, comedyshows, foredrag og familieoplevelser.

Aarhus Teater

Kong Lear

Teater

Kong Lear er en af Shakespeares vildeste og stærkeste tragedier. En universel historie om en banal arvesag i en familie, som pludselig eksploderer i intriger og forræderi, magt, begær og grådighed. Det er ondskab og kærlighed på den store klinge – fortalt i et sprog, der dufter af rosenvand og drypper af slangegift.

Det er dansk teaters klassikerdronning, mesterinstruktør Katrine Wiedemann, der iscenesætter Shakespeares storværk, som starter med, at Kong Lear efter et langt liv på magtens trone vælger at abdicere og gå på pension. Men hvordan skal han dele sit rige mellem sine tre døtre? Han beslutter, at døtrene skal fortælle ham, hvem af dem der elsker og ærer ham højest. Ved at blande magt og forfængelighed begår Kong Lear en fatal fejl. En fejl, der sender ham ud i et afmægtigt vanvid.

I hovedrollen som Kong Lear kan du opleve skuespiller fra Det Kongelige Teater Jens Jørn Spottag, som blandt andet er kendt fra DR-serien Arvingerne og fra filmen Hvidstengruppen. Den yngste datter, Cordelia, spilles af Andrea Øst Birkkjær, der er ny i Aarhus Teaters ensemble, og hendes to søstre af Marie Marschner og Mette Døssing. Katrine Wiedemann bringer sin faste samarbejdspartner, den Reumert-belønnede scenograf Maja Ravn, med til Aarhus. Maja Ravn har senest besøgt Aarhus Teater med teaterkoncerten Imagine i 2015.

Aarhus Teater

You´ve come a ling way, baby

Teater

I 1968, da der var fuld damp på kvindefrigørelsen, lancerede den amerikanske tobaksgigant Philip Morris en ny cigaret målrettet den frigjorte, selvstændige kvinde: Virginia Slims. En slank cigaret, designet til feminine fingre og pakket ind i imiteret guld. Under reklamesloganet You’ve Come a Long Way, Baby blev den et stort hit hos kvinderne og samtidig et symbol på, hvordan fantasifulde finans- og reklamemænd slog aggressiv mønt på kvindekampen.

Stykket er nyskrevet af prisbelønnede Christina Hagen, en af dansk litteraturs mest formudfordrende og rebelske forfattere. I bøger som White GirlJungle og senest Korrekthedsbibelen er hun på konstant kollisionskurs med tabuer inden for køn og kultur. Hendes tekster er ladet med spruttende overskud, skånselsløs vildskab og en original sans for undergravende humor, som både forlyster og forarger.

Med You’ve Come a Long Way, Baby, der har urpremiere på Aarhus Teater, har Christina Hagen skrevet et provokerende og performativt stykke om sammenhængen mellem kapitalisme, reklame og feminisme med inspiration i 60’ernes og 70’ernes catchy slogan for Virginia Slims.

På scenen kan du møde to af Aarhus Teaters unge, stærke kort, Viktor Pascoe Medom og Mette Klakstein Wiberg. Husscenograf David Gehrt står for scenografien, og forestillingen er iscenesat af Emil Rostrup, der er en af dansk teaters mest lovende, unge instruktører.

Teatret Svalegangen

Gådekatalogerne

Teater

Spilleperiode: 27. februar – 12. marts 2021

Varighed: ca. 90 min.

Pris: 225 kr. Studerende: 135 kr. Unge u. 25 år: 65 kr.

Se tilbud og rabatter på www.svalegangen.dk/priser/billetter/

DE HEMMELIGE GÅDEKATALOGER

Under den kolde krig forskes der intensivt i ekstrasensorisk perception (ESP) som hypnose og telepati. Man forestillede sig, at bevidsthedseksperimenterne kunne bruges på diplomatiets slagmark til at læse og besætte fjendens tanker og programmere agenter til at foretage ødelæggende, politiske aktioner. Erfaringerne nedskrev man i det legendariske værk GÅDEKATALOGERNE.

Efter den kolde krigs ophør formodes katalogerne at være gået tabt. Men manden bag, den legendariske magiker, Alistair Vanga, lever fortsat i Paris. Da en ny krig på de globale, digitale slagmarker blusser op mellem øst og vest, får det den ambitiøse, russiske diplomat Pavel Stepanek til at opsøge Alistair.

 

HVEM EJER TANKEN?

Teater O præsenterer i samarbejde med Teater V og Black Box Theatre GÅDEKATALOGERNE – et hæsblæsende spionage-mordmysterium tilkoblet ESP-universets paranoide stemning af tegn, tanker og magiske evner. Pavel Stepanek er forberedt på, at Alistair Vanga kan kontrollere andres bevidsthed. Han ved, at katalogerne ligger gemt ét sted og kun ét sted: I Alistair Vangas hukommelse. Nu begynder et mentalt skakspil mellem mesteren og den nye tids diplomat. Hvem vinder? Hvem ejer tanken?

Musikhuset

I' de fucking bedste Premiere

Teater

Tak til jer. I er jo helt geniale. Jeres energi er så vild – næsten lige så vild som jeres træthed. I går 100 % ind i alt det, som I gider, og lukker fuldstændig af for alt det, der er lort. I lever så meget lige nu, at I glemmer, hvor jeres blyant er - og finder den i jeres strømpe. I lever så meget lige nu, at I er ved at springe ud ad vinduet bare lige for at prøve det. Og så er I der for hinanden. Lige meget hvornår. I jeres venners øjne kan I alt, så fuck resten.

Teenagere er et helt særligt folk med usete superkræfter. Midt i nedture, opture, lektiepres, voksenforventninger, fremtiden, kærlighed, hormoner, fritid, og tusinde følelser, forsøger de at finde svar på, hvem de er, og hvad livet består af. Uden at miste sig selv eller deres livsappetit. Det er en kraftpræstation i sig selv, og det skal hyldes.

I’ de fucking bedste! er en hyldest til teenagere og deres superkræfter. En fejring af de år, hvor man næsten kan flyve. En festforestilling, hvor vi minder de unge (og alle os andre) om, hvor mange fantastiske egenskaber teenagere rummer.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 13 år.

 

For skoleforestillinger kontakt: 28 68 26 98 eller ims@filuren.dk

 

Instruktør Mette Ovesen // Medvirkende Steffen Nielsen, Lone Dam Andersen, Mette Gregersen // Dramatiker Henrik Szklany // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lysdesign / Tekniker Jesper Munk Jepsson // Dramaturg Marion Vick og Mads Thygesen

 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Aarhus Teater

Rundvisninger på Aarhus Teater

Teater

En rundviser fortæller om husets historie, om arkitekturen og udsmykningen. Turen går rundt i hele huset – til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælder mv. Rundvisninger på teatret sker under hensyntagen til kunsten. Der kan være prøver på scener eller i prøvesale samt travlhed på værksteder, der medfører, at vi ikke kan garantere at turen går forbi alle scener og værksteder.

Rundvisningen starter ved teatrets hovedtrappe i Teatergaden og varer ca. 75 min. 

OBS! Vi gør opmærksom på at rundvisningen ikke egnes til gangbesværede da vejen går ad trapper.

Teatret Gruppe 38

Vinterkoncert: Mens vi længes

Teater

Koncerten er aflyst grundet COVID-19-restriktionerne. Vi håber at kunne finde en ny dato til begivenheden i den kommende vinter. Mange af os længes, når vinteren er over os. En længsel, der suger sig fast i både livrem og seler. Og vi længes nok mere end normalt i år. Vi kan længes efter sne og klar frost i januar - eller forårets komme? HVORNÅR KOMMER DET?!! Måske længes vi efter en verden, der var engang; eller den altoverskyggende kærlighed. Eller bare et stykke med ost pyntet med et stykke skælvende sky. Vi byder indenfor til en intim vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen. Og: LÆNGSLEN EFTER DE ANDRE! Vores to pianister fra efterårets sensommer-koncert Søren Søndberg og Niels Søren Hansen flankeres her af skuespillerne Bodil Alling og Margrethe Manley. Velkommen. Pop-op-event Eventet er en del af vores pop-op-program, som vi planlægger løbende for at kunne tilbyde et mere varieret udbud af nærværende, relevante og substansrige oplevelser.

Teatret Svalegangen

Blod, Svigt og Tårer

Teater

Spilleperiode: 15. – 18. marts 2021

Varighed: ca. 90 min.

Pris: 225 kr. Studerende: 135 kr. Unge u. 25 år: 65 kr.

Se tilbud og rabatter på www.svalegangen.dk/priser/billetter/

SHAKESPEARES ANTIHELTE MØDES

Menneskets stræben efter magt er et tidsløst tema i Shakespeares tragedier. Tænk på karakterer som Hamlet, Julius Cæsar, Othello, Richard III eller King Lear. Men hvad var magt på Shakespeares tid, og hvad er magt i dag? Har den overhovedet ændret sig de sidste 400 år?

BLOD, SVIGT OG TÅRER fletter Shakespeares antihelte sammen til en ny fortælling om vejen mod toppen, om ensomheden der følger med, og til sidst angeren når magtens tinder nås med bloddryppende hænder. Det er dukketeater om grådighed, intriger og ambitioner præsenteret af Bådteatret i Nyhavn, der de seneste år har udviklet et unikt take på genren.

 

KVINDER SOM MAGTENS MÆND

Tre kvinder tager bogstavelig talt magtens masker på og sætter Shakespeares mørkemænd i et nutidigt lys. Det er et begavet mash-up, hvor Shakespeares eksistentielle surdej og forbrydergalleri æltes sammen til ny dramatik om magtens ansigter. Her er alt, hvad en Shakespearefan kan begære og en perfekt intro for den interesserede begynder. På Shakespeares tid sloges man om tronen, men er der så langt fra datidens BLOD, SVIGT OG TÅRER til nutidens magtkampe? Døm selv til marts.

Aarhus Teater

Sommer i Tyrol

Teater

Genoplev eller mød for første gang det kåde galleri af kærlighedsramte, der samles på det lille, hyggelige hotel i de østrigske alper langt fra hverdagens trummerum.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan vel ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården Den Hvide Hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Den Reumert-belønnede instruktør Rolf Heim bearbejder Sommer i Tyrol med en kærlig hilsen til John Cleeses komedieserie Halløj på Badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af den elskede, musikalske komedie – filmen, som Erik Balling lavede med Dirch Passer, Ove Sprogøe og Susse Wold i front. Glæd dig til et velklingende hold skuespillere anført af blandt andre Jesper Groth, Meike Bahnsen, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll og Troels Malling.

Forestillingen er et gæstespil fra Folketeatret

Teatret Gruppe 38

門 Mon

Teater

門 Mon er desværre aflyst grundet COVID-19-restriktionerne. Vi arbejder på at finde en ny dato til begivenheden i den nye sæson. 門 Mon af Olga Szymula er inspireret af mødet med den japanske kultur og romanen Kvinden i Sandet af forfatter Kobo Abe.  門 Mon er japansk for port. Forestillingen, der skildrer et form for abstrakt overgangsritual, trækker på en bred vifte af udtryksformer. Heriblandt film, animation, sang, dans og ny elektronisk kompositionsmusik. Kobo Abes roman, som tidligere er filmatiseret i en Oscar-nomineret version (1963), fortæller en utrolig historie om en person, som lever alene dybt i en sandgrav, og hvis eneste formål med livet er at flytte sand. Indtil det øjeblik, hvor der sås tvivl om meningen med det liv. 門 Mon tager udgangspunkt Szymulas møde med japansk kultur og romanen Kvinden i sandet. Med inspiration herfra inviterer forestillingen publikum med ind i en fordybende totaloplevelse og alternativ fortælling. Pop-op-event Eventet er en del af vores pop-op-program, som vi planlægger løbende for at kunne tilbyde et mere varieret udbud af nærværende, relevante og substansrige oplevelser til publikum. Køb billet med sindsro Din billet kan flyttes med/refunderes, hvis forestillingen flyttes grundet nedlukning – læs mere.   

Teatret Gruppe 38

Ivalus første sang

Teater

Et grønlandsk heltekvad som teaterforestilling inspireret af Knud Rasmussen Historien om en lille modig heltinde, der, på forunderlig vis, digter sin allerførste sang og derved redder sin familie. En forestilling der handler om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når du allermest har brug for dem. Og om at gøre dét, du ikke må, når det er nødvendig

Aarhus Teater

Leonora Christina - Sandhedens Dronning

Teater

Verdensborger og førstedame. Årelang straffefange og litterært fyrtårn. Leonora Christina var ikke bare Christian 4.s datter, hun var en særdeles stærk, topbegavet og helt enestående kvinde i sin egen ret.

I et intenst og hæsblæsende drama går dramatiker Christian Lollike tæt på danmarkshistoriens mest spektakulære kvindeskikkelse. Gennem Jammers Minde, Leonora Christinas selvbiografiske erindringer fra Blåtårn, går Lollike løs på endnu en klassiker efter sin Reumert-succes med Erasmus Montanus på Aarhus Teater. 

Leonora Christina var stormfuldt og lykkeligt gift med rigshofmester Corfitz Ulfeldt – en mand helt inde i magtens centrum, som dog rapsede af statskassen og blev anklaget for højforræderi. Parret måtte som i en klassisk roadmovie flygte til udlandet, men vendte hjem, og i 1663 blev Leonora Christina taget til fange og uden rettergang spærret inde i fængslet i Blåtårn på Københavns Slot. Her sad hun under kummerlige forhold i 22 år og nedskrev sine erindringer, Jammers Minde: en kanoniseret, litteraturhistorisk perle og et fyrværkeri af kvindeklogskab.

Det er kongeligt drama i hænderne på dansk teaters enfant terrible, Sort/Hvids kunstneriske leder Christian Lollike, instrueret af norske Fredrik Longva. Musik og lydkomposition bliver skabt af Marie Koldkjær Højlund, og David Gehrt står for scenografi og kostumer.

Oplev Aarhus Teaters uforlignelige Nanna Bøttcher og Kjartan Hansen som Leonora Christina og Corfitz Ulfeldt i danmarkshistoriens vildeste kærlighedshistorie.

Musikhuset

Familiedans og -teater

Dans

Teaterhuset Filuren åbner den sidste lørdag i hver måned dørene op for teater- og dansearrangementer med fysisk leg for børn og deres forældre. Gennem en guidet ramme vil teater- og danseformidler Eva Damholt eller Helene Brøndsted lede et improviseret event, hvor børn og forældre er medskabere af legen. Kom og vær aktive sammen! Vi kommer måske på besøg i Zoo, dykker ned i vandet, eller hvem ved... Måske ender vi på månen!

Kom hvis jeres familie elsker at lave noget aktivt sammen og er med på at bruge krop, stemme og fantasi; bare fordi det er sjovt. Kom i komfortabelt tøj og strømpesokker og medbring egen drikkedunk. Hold øje med de enkelte lørdages workshopleder og om det er dans eller teater på Facebook og på filuren.dk

OBS! Vi anbefaler at være én voksen pr. barn. Det sikrer alle den bedste oplevelse, da man kun har kontakt med eget barn, og der er mange oplevelser, som kræver samarbejde.

OBS! Der skal være minimum 5 tilmeldinger, før arrangementet afholdes.

 

Undervisere Eva Damholt eller Helene Brøndsted.

 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Musikhuset

SGK2 Premiere

Teater

Oplev Teaterhuset Filurens talentfulde unge elever, når de afslutter andet år på SGK (Scenekunstnerisk Grundkursus) med et brag af en afgangsforestilling. I år går holdet under navnet “VillaKulla”. Det er et pigehold med power. Disse unge mennesker skal prøve kræfter med scenekunstens virkelige verden, når vi sætter et fuldt professionelt team sammen med disse ambitiøse teaterelever.

Årets titel og professionelle team afsløres på Facebook og vores hjemmeside, så hold øje. Vi glæder os til, at talenteleverne indtager black-boxen og forvandler den til deres domæne og viser os lidt af, hvad de har arbejdet med i deres tid på SGK.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 13 år.

Medvirkende Andrea Grønlund Mogensen // Anna Therkildsen Raaber // Camille Hjernøe Jepsen //Frida Thesbjerg // Isabella Lock Rieks // Isabella Yasmina W. Kehlet //Johanne Katrine Thestrup // Lucca Olivia Duff // Marie Hee // Pil Røgild Andersson // Selma Klejs // Thalita Beltrão Sørensen

Aarhus Teater

Over Torvet

Foredrag

Livet er på spil i begge huse, der med hver deres udtryk og udgangspunkt berører de samme eksistentielle fællesnævnere. Den røde tråd i arrangementerne bliver de krydsfelter, hvor tankerne i teatrets forestillinger og i kirkens tematikker mødes og spejler hinanden.

Arrangementerne vil hver gang foregå både på Aarhus Teater og i Aarhus Domkirke.

  • C.V. Jørgensen i ord og toner 27. aug

  • Om juleeventyret 14. nov

  • Det danske liv 16. jan

  • Shakespeare! 24. feb

  • Bag facaderne 10. apr

  • Kongedatter og korsdragerske 18. apr

  • Grundlovsfejring 5. juni 

Teatret Svalegangen

Ondskabens Ansigt

Teater

Spilleperiode: 10. januar – 29. april 2021

Varighed: ca. 90 min.

Pris: 225 kr. Studerende: 135 kr. Unge u. 25 år: 65 kr.

Se tilbud og rabatter på www.svalegangen.dk/priser/billetter/

 

FANGET EFTER LUKKETID

Kristi himmelfartsdag. To medarbejdere i et internationalt våbenfirma er på vej til et hastemøde på 85. etage. De skal medbringe nogle hemmelige dokumenter, da firmaet angiveligt befinder sig i en krise. Pludseligt flakker lyset i elevatoren. Tonerne fra et marimbaband stiger i volumen, og elevatoren går i stå.

Hver dag stempler vi ind i en samfundsøkonomi, som konstant skal vokse. Alt handler om penge og vækst. Om der er råd til skiferie, en større bil eller til at gå ned i tid. Og det er ikke kun Britta eller udbyttesagens bagmænd, der vil have mere. Det vil vi vel alle, men kan det blive ved? Tænk, hvis det hele gik i stå.

 

HJÆLP, VI SIDDER FAST!

Den internationalt anerkendte dramatiker Nis-Momme Stockmann har skrevet ONDSKABENS ANSIGT direkte til Teatret Svalegangens to komiske talenter Anders Brink og Holger Østergaard. Det er en stærk satire om kapitalismens ansigter og to jakkesæt fanget på 4 m2. Stockman’s alter ego er selv med i skikkelse af Kirstine Hedrup, som er stykkets fortæller. Glæd dig til en unik komedie om penge og magt. Om årsregnskaber, performance optimering, en kongepuddel til 4000 € og om at sidde fast i pengenes spil mellem 24. og 25. etage.

Teatret Gruppe 38

Jeg kan bedst li' når du er her

Teater

Jeg kan bedst li' når du er her er en kærlig forestilling - om kærlighed Ryd op! Gør plads! Her kommer kærligheden! Hvor kan jeg lægge den? Hvor skal jeg stille den? Hvor vil du have den? Hvor skal jeg gøre af den? Du må gerne få den! Den kommer her! Den stærkeste kraft til at tøjle frygten og vreden, er kærligheden. Og kærligheden er det, der er tilbage, når alt andet er væk. I forestillingen Jeg kan bedst li' når du er her rydder vi op og gør plads til at trække kærligheden frem i lyset. Skabt i samarbejde med:  

Musikhuset

Ligeværd - i børnehøjde

Børn

En eventyrlig fortælling om Grevinde Danner.

Louise slår øjnene op i år 1815. Piger og kvinder regnes ikke for noget, og deres stemmer tæller ikke. Faktisk kan man slet ikke stemme. Kongen bestemmer med få mænd ved sin side. Men sådan bliver det ikke ved med at være – og det er Louise med til at ændre.

Forestillingen tager sit publikum med på en lærerig interaktiv rejse igennem Grevinde Danners liv. Det er en rejse i tiden, i politik og en rejse ind i en stærk kvindes liv, følelser og tanker. En kvinde, der kæmper for andre kvinder, for børn, for fattige – for at alle skal have det godt og være lige. Rejsen går fra 1815 over ægteskabet med Kong Frederik VII og frem til 2019, hvor arven efter grevinden stadig er at kæmpe de svages sag og alles lige værd.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 10 år.

 

For skoleforestillinger kontakt: 28 68 26 98 eller ims@filuren.dk

 

Dramatiker Magnus Iuel Berg // Instruktør Niels Erling // Live illustrator Jakob Tolstrup // Musiker Simon Muschinsky // Producent Zangenbergs Teater // Medvirkende Emil Blak Olsen

Aarhus Teater

A Clockwork Orange

Teater

Der er dyrisk drift i luften, når vi blænder op for kultklassikeren A Clockwork Orange, hvor en ung generations voldelige oprør mod samfundet skildres. Vi møder Alex – en umiddelbart handlekraftig, charmerende, vittig og intelligent ung mand, som finder nydelse i ondskab. Som leder af en ungdomsbande reagerer han mod tilværelsens bedøvende kedsomhed ved at dyrke sine store interesser: vold, stoffer, sex og Beethoven.

Det er råt og direkte, når Aarhus Teaters nye huskunstner, Nathalie Mellbye, iscenesætter og sender publikum ind i den vibrerende ondskab i A Clockwork Orange. Stykket er nydramatiseret af forfatter og dramatiker Bjørn Rasmussen, der skød de litterære teselskaber i smadder med sit gennembrudsbrag af en roman Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet. I selskab med Aarhus Teaters skuespillere, nyuddannede Lasse Steen Jensen og Aarhus Teaters Kor kan du glæde dig til en adrenalinpumpende, absurd og grotesk oplevelse.

Anthony Burgess’ elektriske sci-fi-roman A Clockwork Orange er fra 1962, og siden skabte Stanley Kubricks ikoniske og stærkt kontroversielle filmatisering af bogen tumult og ballade – især fordi han koreograferede afstumpet vold som blodig ballet. Fortællingen er dog på ingen måde en entydig historie om hæmningsløs vold. Da Alex bliver fanget og skal reformeres af den autoritære stat, viser systemet sig fra sin mest fæle side. Burgess’ historie dissekerer både grusomt og bevægende volden som alment undertrykkelsesmiddel.

Teatret Gruppe 38

Brændenælder

Teater

En helt unik og fantastisk forestilling, der tager publikum med på grænsen imellem drøm og virkelighed Vi får, og vi mister. Det er livets vilkår. I denne bevægende forestilling om erindring, kærlighed og sorg genkender vi os selv – og de tanker, vi troede, vi stod alene med. https://vimeo.com/507105810 Kunstnerisk leder og skuespiller Bodil Alling siger om forestillingen: "Jeg ville ønske, hele verden kunne se Brændenælder, eller Nettles, som den hedder på engelsk. Forestillingen er så vidunderlig og gribende. Hvis du har mistet, hvis du er bange for at miste, hvis dit for længst mistede barndomsland engang imellem sender vemodige eller vederkvægende erindringer, så se denne gave fra Trickster-p. Den er ganske enkelt fremragende – og den bliver siddende som et smukt erindringsbillede længe efter lukketid." Publikum kan købe billet til Brændenælder med start hver 20. minut indenfor spilletiden. Forestillingen, der varer ca. 40 minutter, kan opleves på engelsk, dansk, tysk eller italiensk efter eget valg. Forestillingen er desværre ikke egnet for gangbesværede og kørestolbrugere. Støttet af Køb billet med sindsro Din billet flyttes med/refunderes, hvis forestillingen flyttes grundet nedlukning - så længe vi får besked inden den i sådanne tilfælde angivne svarfrist.