Teater i Aarhus

I Aarhus findes der mange store og små teaterscener med det tilfælles, at de altid leverer store teateroplevelser. Vi har samlet dem alle sammen, så du let kan finde teaterstykket næste gang du har brug for en anderledes, nærværende oplevelse helt tæt på med en optræden på teaterscenen. Herunder kan du se, hvilke teaterstykker du kan opleve inden for den nærmeste fremtid, samt hvilke du kan have i vente. I Aarhus kan du nærmest gå fra det ene teaterstykke til det næste med både Teateret Svalegangen, Aarhus Teater, Musikhuset, Teatret Gruppe 38 og Bora Bora som garanter for en god oplevelse. Finder du en teateroplevelse, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos det enkelte teater for at sikre en billet med det samme. Ud over teateroplevelser kan du på Kulturportalen få et overblik over koncerter, museums- og kunstudstillinger, comedyshows, foredrag og familieoplevelser.

Teatret Gruppe 38

Pinocchio

Teater

Hvad skal der til for at blive menneske? Hvad er forskellen på rigtigt og forkert? Hvad betyder kærlighed? Teater Patrasket leverer Carlo Collodis fantastiske klassiker, Pinocchio, i en original forestilling: En vild, visuel og musikalsk opsætning med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor. Pinocchio er historien om dukken, der skal lære at blive menneske, og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag. https://vimeo.com/321855292

Teatret Gruppe 38

To Move in Time

Teater

Hvad ville du gøre, hvis du kunne rejse i tid? Det spørgsmål er her udgangspunktet for Storbritanniens mest legendariske kompagni På scenen står skuespiller Tyrone Huggins. Han fremfører en impulsiv, humoristisk og interessant tankestrøm om at ændre på nutid, fortid og fremtid. Men i sidste ende efterlader forestillingen os med et helt andet fokus: Hvad er egentlig livsvigtigt for os? En forestilling, der på fornem vis holder balancen mellem komisk absurditet og melankoli. Forced Entertainment Det prisvindende, internationalt anerkendte kunstnerkollektiv er Storbritanniens mest legendariske teaterkompagni – kendt for at sprænge scenekunstens konventionelle grænser, og for altid at være i takt med samtiden. Under ILT Festival 17 og 19 besøgte Forced Entertainment Aarhus med forestillingerne Notebook og Real Magic. Q&A Efter forestillingen (og en kort pause) deltager skuespiller Tyrone Huggins i en spørgerunde om forestillingen. Aftenens Q&A er valgfri og gebyrfri for alle med billet til forestillingen. Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Musikhuset

Brevet

Teater

Paolo Nani alene på scenen, han siger ikke et ord, og spiller den samme historie om en mand der skriver et brev, hele 15 gange, inden forestillingen er slut.

Lyder det kedeligt? Glem det.

Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere.

BREVET er fyldt med detaljer og gags fra begyndelsen til slutningen, og giver ikke et øjebliks pause til publikums lattermuskler.

BREVET er en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener.

Den er blevet hædret med prestigefyldte priser og udråbt til at være "Kult” og “Klassik” af den internationale presse. Forestillingens bærende kraft er kontakten mellem Paolo Nani og publikum, der siden 1992 stadig hulker af grin, når denne Comedy-perle ruller over scenen.

Teatret Gruppe 38

Hva! Er der ikke nogen fisk?

Teater

Gæstespillet er desværre blevet aflyst af producenten af helbredsmæssige årsager. Det er vi meget ærgerlige over, da forestillingen allerede er blevet flyttet to gange grundet COVID-19, men det er desværre ude af vores hænder. Vi er til gengæld meget glade for, at det er lykkedes i stedet at få den anmelderroste, lune og vedkommende Det begynder at blive koldt om fødderne med Hans Rønne på programmet for ENESTÅENDE Festival 2021. Har du købt billet til Hva! Er der ikke nogen fisk? via din e-mailadresse, beder vi dig kontakte os, hvis du ikke har modtaget en mail fra os senest den 15. juni. En bevægende, lattermild og helt unik fortælling om kærlighed, kunst, historie og fiskeboller I 1926 tegnede den jødiske skomager Ab Solomon en tegning bag på sin lønseddel, som han derefter gav til sin kone Celie. Dette ritual fortsatte efterfølgende uge for uge – helt indtil 1982. De mange ufiltrerede, kærlige tegninger af Celie og Ab’s hverdag sammen former en indsigtsfuld, varm og ærlig fortælling om deres fælles liv. I dag, mange år senere, opfører parrets nevø, Danny Bravermann, denne anmelderroste forestilling, som han har skabt på baggrund af sin afdøde onkel Ab’s tegninger. Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Teatret Gruppe 38

Enspanderenspand

Børn

En yderst underholdende forestilling om plastikspande – og alt andet i livet I denne morsomme og overraskende, ordløse forestilling manøvrerer en charmerende, klovneagtig karakter rundt med plastikspande, som han ambitiøst forsøger at placere i forskellige avancerede geometriske mønstre. Men ambitionerne indfries aldrig som planlagt. Han må gang på gang erkende sine begrænsninger og indse, at fysikkens love sætter grænser for, hvad der er muligt. Han vælger at se nye muligheder i sine nederlag, og gennem leg og opfindsomhed åbnes døren til en absurd, befriende og drømmeagtig verden, hvor spandene får helt nyt liv. https://vimeo.com/593186028 Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Teatret Gruppe 38

Det begynder at blive koldt om fødderne

Teater

En livsbekræftende rejse mod døden Han er en mand, der gennem hele sit lange liv har været tilsmilet af forsynet. Ud over et par aldersbetingede småskavanker, føler han sig stadig rimelig rask og rørig, hvorfor han ikke tidligere har skænket livets afslutning mange tanker. Men inden for det seneste år er tre af hans nære venner gået bort. Sammenholdt med det faktum, at tidsskriftet Ældresagen er begyndt at dumpe ind gennem mandens brevsprække, har det bevirket, at han føler et stigende behov for at forholde sig til den kendsgerning, at også han skal dø inden for en overskuelig fremtid. For det begynder at blive koldt om fødderne, og han ligger ofte vågen om natten. Hvad vil det sige at dø? Hvad vil det sige, at være død? I sin søgen efter svar lytter han interesseret til mennesker, som alle har døden tæt inde på livet. Hans egen læge; hans alvorligt syge ven; patologen fra hospitalet; ateisten fra busreklamerne; hans clairvoyante underbo; den lokale præst og sidst men ikke mindst naboens lille pige, som lige har begravet sin elskede kat. Han drømmer om at forsone sig med tanken om at ophøre, således at han fortrøstningsfuldt og med sindsro - og med humoren i behold - kan give sig hen til de sidste kapitler i sit liv og til den udfasning, som en aldring ubønhørligt vil indebære. Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Teatret Gruppe 38

Himmelsengen

Teater

Premiere og markering af kunstnerisk leder og skuespiller Bodil Allings 40-års jubilæum på Teatret Gruppe 38 Stå ikke ved min grav og græd. Jeg er der ikke. Det er tid! Det må det være. Hun har fået flere tydelige tegn: Himlen faldt ned, fuglen fløj sin vej og der var tilbud på sokker, nede i den lokale; 30% uld. Så om lidt, da vil himlens porte åbne sig, og en rullende trappe af det pure guld vil hente hende op til alle de, der tog afsted før hende. I forestillingen møder publikum Enkefru Wøbbe, der har levet et rigt liv med alle dem, hun har elsket, men som for længst er døde. Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er det, når døden henter de andre én efter én og efterlader den sidste i mindernes land. En universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor, poesi og med håbet ventende lige om hjørnet. En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden. Himmelsengen er en gendigtning og ny version af én af teatrets klassikere. Himmelsengen spiller den 1. nov. 2021 kl. 19.30 som en del af ENESTÅENDE Festival 21, der finder sted fra den 28. okt.-6. nov. 2021. Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21  

Teatret Gruppe 38

Marie Grubbe - den levende

Teater

Camilla Bendix leverer en moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse Marie Grubbe gjorde op med de strenge regler, som mennesket, og særligt kvinden, var underlagt i det 17. århundrede. Hun er en af de mest genfortalte skikkelser i Danmarkshistorien, og hendes historie er blevet skildret på mange måder. Hun er både syndebuk, klassekamphelt og kvindefrigører afhængigt af hvilken forfatter og hvilken tid, der fortolker hende. I Marie Grubbe - den levende iklæder skuespiller Camilla Bendix, der er kendt fra adskillige TV-serier og film, sig legende alle historierne om Marie Grubbe. Q&A Efter forestillingen (og en kort pause) deltager skuespiller Camilla Bendix og dramatiker Amalie Olesen i en spørgerunde om forestillingen og Grubbe. Aftenens Q&A er valgfri og gebyrfri for alle med billet til forestillingen. Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Musikhuset

Gengangere

Teater

Gå ikke glip af Henrik Ibsens legendariske mesterværk Gengangere i Musikhuset. 

Oplev et mesterligt drama fra en af teaterhistoriens vigtigste forfattere, når NørrebroTeatret og Teater 2 opfører Henrik Ibsens Gengangere i Musikhuset med den anmelderroste instruktør Moqi Simon Trolin bag roret. 

Gengangere er en ægte klassiker og med et tema om seksuel krænkelse, er det stadig er højaktuel den dag i dag.

I hovedrollerne kan publikum glæde sig til to af teaterverdenens garvede skuespillere, nemlig ægteparret Pia Jondal og Waage Sandø, der leverer et gribende skuespil som Fru Alving og Pastor Manders, hendes ungdoms brændende kærlighed. De ikoniske roller er blevet skildret adskillige gange, men mest berømt herhjemme er nok Det Kongelige Teaters opsætning i 1999, med stjerneskuespillerne Githa Nørby og Jørgen Reenberg i hovedrollerne. 

Overgreb på tjenestepigen

Dramaets kvindelige hovedkarakter, Fru Alving, har for mange år siden overværet, at hendes nu afdøde mand, kaptajn Alving, nærmest havde voldtaget deres tjenestepige på spisestuebordet, og det er der kommet et såkaldt ”uægte barn” ud af. Det skal skjules, barnet skal væk, skammen er for stor. Nu mange år efter kaptajnens død, beslutter Fru Alving at oprette et børnehjem i sin mands navn. Udadtil for at hædre en i offentlighedens opfattelse anstændig borger. Nu har Fru Alving så taget kaptajn Alvings og tjenestepigens ”uægte” barn Regine til sig som ung pige i huset. Og da hendes syfilissyge søn Osvald, efter ophold i udlandet kommer hjem, og som sin far gør krænkende tilnærmelser til Regine, som jo ovenikøbet er hans halvsøster, oplever Fru Alving chokeret ”gengangeriet”. 

Stykket blev offentligt fordømt

Stykket vakte vild skandale i sin samtid, da Ibsen fortæller, at Fru Alvings unge søn Osvald lider af nedarvet syfilis efter sin far. En sygdom, der i samtiden ikke kunne behandles, og derfor langsomt udviklede sig til sindssyge. Den offentlige fordømmelse af skuespillet var total. Sandheden var ilde hørt og skulle fortrænges. Hvad man dengang derimod ikke gik så højt op i, var at stykkets omdrejningspunkt er en seksuel krænkelse. 

Gengangere er et stærkt og meget komplekst drama, et opgør med det stive og højborgerlige samfund, en kamp for kvindens ret til selv at bestemme over sit liv. Det har nogle knaldgode roller og er spændende som en krimi! Skrevet i 1881, men stadig rystende nutidigt. Det er klassisk teater, når det er bedst.

Teatret Gruppe 38

Monsieur Ibrahim & Koranens blomster

Teater

Bevægende historie om medmenneskelighed Monsieur Ibrahim & Koranens blomster er historien om den jødiske dreng Momo, der som 13-årig bliver forladt af sin far og bliver forældreløs. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim. Med sin omsorg og livsvisdom formår Ibrahim at gøre livet udholdeligt for Momo, og at lette hadet fra drengens sind. Instrueret af Pia Rosenbaum, spiller den prisbelønnede Troels II Munk rollen som den voksne Momo, der mindes Ibrahim og deres værdifulde venskab. En rørende og smuk historie. https://vimeo.com/598835539 Om ENESTÅENDE Festival 21 Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen. Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.  

Teatret Gruppe 38

Tango

Teater

En musikalsk og eventyrlig fortælling om at turde være sig selv I Tango prøver en mand at få brikkerne i sin familiehistorie til at falde på plads. Hvem var hans oldefar? Hvorfor talte familien aldrig om ham? Og hvad skete der egentlig med ham, da han forsvandt i Argentina? På sin farmors loft finder manden en gammel kuffert, der fører ham tættere på familiens dybeste hemmelighed. Og han finder ud af, hvorfor man aldrig danser i hans familie. I en forestilling fyldt med musik fortæller en argentinsk tangoguitarist og en dansk skuespiller historien om at vælge sig selv og følge sin passion. Og om en oldefar, som man nok kunne lære noget af. Hvis man tør.

Musikhuset

Tour de chambre

Teater

Bliv forført af Tine Høegs tankevækkende og morsomme fortælling om venskab, forelskelse og begær.

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen, føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Husinstruktør Sigrid Strøm Reibo sætter Tine Høegs humoristiske og poetisk legende ord på scenen sammen med et stærkt hold skuespillere.

Medvirkende: Olivia Joof, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og 1 musiker (i alt 6 medvirkende)

Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo
Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen
Dramatisering: Tine Høeg

Teatret Gruppe 38

Du må være en engel, Hans Christian

Teater

En fortryllende, anderledes teateroplevelse Oplev eller genoplev denne publikumsfavorit. En promenadeforestilling, der hylder den utrolige papirklipper fra Odense. På et imponerende langt bord er der dækket op til fødselsdagsfest, og to tjenere er kommet på deres livs opgave: At servicere et bord fyldt med eventyrlige personligheder. Alle med de særeste behov og luner. Teatret Gruppe 38 fejrer nemlig den største digter – H. C. Andersen. Du må være en engel, Hans Christian er en levende teaterinstallation af lys, lyd, musik og billeder, hvor alle stole er optaget af skygger fra de verdenskendte eventyr. https://vimeo.com/187528283

Teatret Svalegangen

Xmas Cabaret

Koncert

DUNKELT JULESHOW

XMAS CABARET er tilbage, og der er både gensyn med gamle numre og udsigt til nye boller i suppedasen. Vi har igen bedt et hold af byens bedste indenfor comedy, tryl, musik og teater om at gå løs på julen. De giver deres bud på det, vi alle sammen elsker (eller hader) og sætter julens følelser i bevægelse.

Stilen er uformel og kantet, og du skal ikke forvente nisser eller bjældeklang – nok nærmere et dunkelt juleshow med udsyn til skeletter i skabene. Det bliver forførende sjovt, og mon ikke også Danmark får et kærligt klap over nallerne.

KNASENDE OVERRASKELSER

XMAS CABARET består af skuespiller Mette Rønne og Holger Østergaard. De flankeres af komiker Niels-Peter Henriksen som, med sin bidende stil, har fået Danmark til at grine af sig selv de sidste 20 år. Kapelmester Jacob Danielsen, prisvindende komponist og musiker, styrer løjerne i livebandet, hvor Thomas Sejthen spiller bas og cello. Morten Nottelmann sidder bag trommerne og Frederik Vuust tager sig af tangenterne. En særlig sangfugl er også hentet ind plus et par andre knasende overraskelser i bolsjeposen. Kom ind i varmen og glem decembers gøremål for en enkelt aften.

Musikhuset

De Urolige

Teater

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater.

“At se, at huske, at begribe”. Sådan begynder Linn Ullmanns bog. Det er en fortælling om minder og glemsel og alle de historier, der udgør et liv.

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle.

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teater stærke skuespillerinder.

Romanen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2016, og det er Skuespillets husinstruktør Thomas Bendixen, der står bag iscenesættelsen.

Teatret Gruppe 38

Vil du gemmes eller glemmes

Teater

Vil du brændes, begraves, frysetørres, gemmes eller glemmes? Begraves, tak. Med jord på? Ja, tak. Så skal du lige huske at lukke munden. Børnene smugkigger ind bag gardinerne. Hvad ser de, når de kigger? Og hvad ser vi, når vi kigger ind i barndommens landskaber? https://vimeo.com/553461927

Teatret Gruppe 38

Sne og sand

Teater

Kan man overleve en løgn, og kan man overleve uden? Sne og sand viser et barns kamp med realiteterne i hverdagen. Johan må klare sig selv, så godt han kan, så han bruger sin fantasi til at skabe mening i tilværelsen. Og fantasien er både hans redning og hans største fjende. For hvis han digter en historie inde i hovedet, så er virkeligheden nemmere at udholde. Men hvad sker der, når fantasien ikke er til at styre? Sne og sand er en hjertegribende historie. Om snebolde og kærlighed, svigt og afsløringer.

Teatret Gruppe 38

Aftryk

Børn

En sanselig, uhøjtidelig forestilling for de 0-6-årige og deres voksne Ler er hovedmaterialet. Det bruges som skulpturelt materiale, og som udgangspunkt for en leg på scenen, der skaber en inspirerende og forunderlig oplevelse for de små og deres ledsagere. Leret er i konstant forandring. Det sætter aftryk og spor, og former og figurer opstår med børnene som vidner til den levende proces og opdagelsen. Musikken bliver skabt med de elementer som indgår i forestillingen: Glas, ler, vand og stemmer. Voksne uden børn er naturligvis velkomne.  

Musikhuset

Oh happy day

Teater

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. 

Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Glæd jer til at opleve Marie Mondrup og Ulla Vejby som veninderne Hannah og Grethe samt Christopher Læssø som Jackson, der – selvom han i denne teaterudgave ikke er fra USA, men fra Nørrebro – er så friskt et pust i landsbyens andedam, at han vækker både gejst og gnidninger blandt den lille korgruppe og deres familier.

I Folketeatrets teaterversion af Oh Happy Day medvirker et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte, lokalt gospelkor, som Folketeatret varetager kontakten til.

Oh Happy Day – det bliver en god dag, når vi ses til fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen.

BEARBEJDELSE: Rolf Heim og Ninette Mulvad

INSTRUKTION: Rolf Heim

MEDVIRKENDE: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde Signe Kærup Dahl m.fl.